Website op maat die met je meegroeit en klanten oplevert

Een strategische website die niet alleen perfect past bij wat jij wilt uitstralen, maar ook flexibiliteit en vrijheid biedt, zodat je snel en moeiteloos nieuwe ideeën kunt implementeren in je bedrijf. Laat mij je stap voor stap begeleiden en ontzorgen.

Laat de website je groei niet belemmeren

In de afgelopen jaren heeft je bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Je hebt een heldere missie: meer mensen helpen en een nog grotere impact hebben. Maar je website laat niet meer zien wie je nu bent en wat je te bieden hebt. Je aarzelt om potentiële klanten door te verwijzen naar de website omdat je weet dat deze niet langer overeenkomt met jouw visie en aanbod.

Je zit vol creatieve ideeën, maar het toevoegen van nieuwe content en aanpassingen kost veel meer tijd dan je zou willen. Ook ben je veel tijd kwijt met tijdrovende administratieve taken, zoals e-mails sturen, facturen maken en afspraken plannen. Je snakt naar een website die niet alleen klanten aantrekt, maar ook kostbare tijd bespaart, zodat je je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf en eenvoudig kunt opschalen.

Een website die meegroeit met jouw succes

Nu je meer klanten gaat helpen heb je steeds meer behoefte aan een website waarbij zoveel mogelijk processen achter de schermen, zoals betaling, e-mails en het inplannen van afspraken, geautomatiseerd verlopen zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan je klanten.

Bovendien is het belangrijk dat je zelf eenvoudig dingen kan aanpassen zonder technische kennis zodat jouw website ook verder met je mee kan groeien en je nieuwe ideeen snel en gemakkelijk kunt implementeren in je bedrijf.

Om je bedrijf de groei te geven die je voor ogen hebt, is meer nodig dan een standaard visitekaartje van een website. Ik ben hier om een strategische website te creëren, met een duidelijk doel voor ogen. Op deze manier wordt je website een directe vertaling van je boodschap, die bezoekers aantrekt en motiveert om de gewenste acties te ondernemen.

Kortom, mijn aanpak draait om strategie, flexibiliteit en het besparen van tijd. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een onmisbaar hulpmiddel wordt voor de groei van je bedrijf.”

Linda weet alles duidelijk uit te leggen en is duidelijk in haar advies over wat wel en niet te doen, zonder dwingend te zijn. Ze schakelt makkelijk van hoofdlijnen naar details en is zeer accuraat.

Kortom een fijn mens om mee samen te werken!

Anneke Kersten

Werk Weer Leuk

Linda is betrouwbaar, snel, precies en echt een alleskunner.

Ze weet enorm veel, heeft altijd een antwoord en anders kent ze wel iemand waarmee ze samenwerkt om iets op te lossen.

Linda doet wat ze belooft en dat vind ik erg fijn. Ze ontzorgt echt en dat geeft ons heel veel vrijheid en rust.

Dominique Hegtermans

Colour your Cloud

Linda heeft me geholpen om mijn creativiteit te laten stromen, zodat er een prachtige website staat.

Het is zo fijn om de ideeën die ik heb nu zichtbaar te zien worden.

Ik ben heel creatief en Linda regelt de technische kant. Ze reageert snel en de dingen zijn steeds weer piekfijn in orde.

Geraldine Cornelissen

Bewustzijnscoach

Voordelen van het Website op maat traject

Mijn websites zijn altijd op maat gemaakt, wat betekent dat ze volledig zijn afgestemd op jouw bedrijfsvisie, processen en jouw ideale klant. Ik zorg ervoor dat je website een krachtige aanwinst wordt voor je bedrijf. Lees meer over de voordelen van mijn aanpak en wat ik voor jou kan betekenen.

Resultaat

Ik creeër websites met een helder doel zodat je meer klanten gaat aantrekken. Deze strategische benadering zorgt ervoor dat je website niet slechts een online visitekaartje is, maar een effectief instrument om je doelen te bereiken.

Vrijheid en flexibiliteit

Of je nu nieuwe content wilt toevoegen, aanpassingen wilt maken of snel nieuwe ideeën wilt lanceren, ik zorg dat je dit snel en gemakkelijk zelf kunt doen.
Jij hebt de volledige controle over jouw website.

Tijdsbesparing en Efficiëntie

Dankzij geautomatiseerde processen hoef je je geen zorgen te maken over tijdrovende administratieve taken. Je kunt je volledig concentreren op je klanten en de groei van je bedrijf. Ik zorg voor de rest.

Jouw unieke boodschap

Mijn focus ligt op het ontwerpen van een website die naadloos aansluit bij je bedrijf en jouw unieke boodschap weerspiegelt. Ik begrijp het belang van een website die jouw kracht en visie overbrengt.

Snelheid en Beveiliging:

Een trage website kan bezoekers kosten. Snelheid en optimale beveiliging worden steeds belangrijker. Daarom optimaliseer ik de snelheid van je website en zorg ik ervoor dat de website goed beveiligd is. 

Optimalisatie

Ik geloof dat een website nooit ‘af’ is. Daarom is het mogelijk om na oplevering te kiezen voor een optimalisatietraject waarbij we blijven meten en analyseren hoe jouw website presteert en waar we verdere optimalisaties kunnen doorvoeren.

Hoe ziet een website traject eruit?

Bij het bouwen van een website komt veel kijken en dit kan voor klanten best overweldigend voelen. Daarom heb ik het traject onderverdeeld in fases waarin ik je stap voor stap door het hele proces heen leidt.

Fase 1: Strategie 

Je ontvangt van mij een aantal vragenlijsten en daarna plannen we een strategiesessie om het doel van de website te bepalen.

Fase 2: Design

Ik maak een ontwerp dat aansluit bij het doel van de website en de branding en uitstraling van je bedrijf. Daarna geef je feedback zodat het design helemaal naar wens wordt.

Fase 3: Bouwen

Na goedkeuring van het design start ik met bouwen van de website.
Dit gebeurt op een aparte ontwikkelomgeving, de huidige website blijft tijdens de bouw gewoon actief.

Fase 4: Oplevering

Na een uitgebreide testfase volgt de oplevering van de website. Natuurlijk krijg je van mij een 1-op-1 training. Je weet hierna precies hoe jouw website in elkaar zit en hoe je zelf aanpassingen doet.

Benieuwd of dit traject bij jou past?

Maak direct een afspraak in mijn agenda, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Investering website op maat

9

Unieke website speciaal gemaakt voor jouw bedrijf en geoptimaliseerd voor jouw aanbod en jouw ideale klant.

9

Inclusief Premium Google Analytics Plugin zodat je na oplevering precies kunt meten en analyseren hoe jouw website voor je werkt en verder kunt optimaliseren.

9

Koppelen van je website  aan mail-, betaal- en factureringssysteem

9

Responsive Design: dat betekent dat jouw website geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet 

9

Inclusief SEO plugin en plugin ter beveiliging van je website

9

Templates voor teksten

9

1-op-1 training na oplevering zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen in jouw website.

9

Toegang tot jouw persoonlijke clientportal zodat je altijd overzicht hebt waar in het proces we zitten en wat de eerstvolgende stap is.

9

Back-ups en updates na oplevering: Na oplevering voer ik 2x een back-up en update uit zodat jouw website veilig blijft. 

9

Maximaal 3 uur ondersteuning voor kleine aanpassingen na oplevering.

Vanaf € 2999,-

Linda heeft mijn website en online leeromgeving gebouwd en alles wat daar omheen hangt aan programma’s om het hele proces van marketing tot aanmelding automatisch te laten verlopen.

Het resultaat is prachtig en werkt perfect. Zonder Linda was het me niet gelukt om mijn bedrijf door te laten groeien. Dit gun ik iedere online ondernemer!

Yvonne Baars

Relaxed Moms

Linda heeft mijn website gebouwd waar ik heel blij mee ben en ook mooie reacties van heb gekregen. Ze is heel fijn om mee samen te werken. Ze luistert goed naar wat je wil, denkt mee in wat handig is voor jouw website en hoe je deze het beste kan indelen.

Wil jij ook een website laten bouwen, dan zou ik Linda zeker aanbevelen.

Joke Straathof

De Angstexpert

Linda heeft ons vriendelijk, snel en deskundig geholpen met het bouwen van onze online leeromgeving.

Vooral haar ervaring met het aanbrengen van een heldere structuur  samen met haar duidelijke planning en terugkoppeling in het proces, maakte dat wij zeer vlot een mooie en goed werkende online leeromgeving gerealiseerd hebben.

Inge Westerdijk

Westerdijkschreur.nl

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?

Ik reken voor een websitetraject ongeveer 8 weken. Dit is wel afhankelijk van de snelheid waarmee tekst, fotomateriaal en feedback worden aangeleverd.

Ik wil mijn website niet zelf onderhouden. Kun jij dat ook verzorgen?

Ja hoor, aan het eind van het traject heb je optie om zelf het onderhoud van de website te doen, of dit aan mij uit te besteden. Als je het onderhoud wilt uitbesteden kun je gebruik maken van een rittenkaart en ook andere technische werkzaamheden door mij laten doen.

Hoe zit het met de hosting van mijn website?

Goede hosting is enorm belangrijk voor een veilige en snelle website. Daarom werk ik samen met een vaste hostingpartij die ook de hosting van jouw website kan verzorgen.

Kan ik het website traject in termijnen betalen?

Ja! Bij een websitetraject wordt de betaling  gesplitst in 2 termijnen. Je betaalt 50% voor aanvang van het traject en 50% bij oplevering.

Ik ben zelf totaal niet technisch. Weet je zeker dat ik zelf aanpassingen kan doen na oplevering?

Tekstuele aanpassingen kan je heel eenvoudig zelf doen, daar heb je echt geen technische kennis voor nodig. Aan het eind van het traject krijg je van mij een 1-op-1 training waarin ik precies uitleg hoe je dat zelf kunt doen. En mocht je alles toch willen uitbesteden, dan kun je gebruik maken van een rittenkaart.

Welke extra kosten komen er nog bij?

Naast de kosten van het bouwen van de website door mij moet je nog rekening houden met de volgende kosten:

  • Hosting van de website.
  • Aanschaf van fotomateriaal.
  • Kosten van eventuele extra benodigde plugins.

Mochten er meer kosten bijkomen vanwege een specifieke wens, dan bespreek ik dat altijd vooraf met je. Ik koop nooit iets zonder jouw toestemming, dus je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Weten of dit traject bij je past?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.