Ik ondersteun jou met alle technische zaken binnen jouw bedrijf zodat jij je kunt focussen op je klanten

Online ondernemen betekent ook veel technisch gedoe

Je wilt graag doorgroeien met je bedrijf en meer klanten kunnen helpen, maar sinds je gestart bent met online ondernemen merk je dat er veel meer bij komt kijken dan je dacht.
Je weggever online zetten, funnels bouwen of een salespage maken zijn niet echt werkaamheden waar jij blij van wordt, maar het hoort er wel allemaal bij. En het kost je enorm veel tijd en energie om je hierin te verdiepen. Tijd die jij liever aan je klanten besteedt. Je bent tenslotte ondernemer geworden om klanten te kunnen helpen.

Ik neem je het technische gedoe compleet uit handen en ondersteun jou op die manier binnen jouw bedrijf. We kijken hoe we zoveel mogelijk werkzaamheden kunnen automatiseren zodat jij, ook als je verder gaat groeien, meer tijd overhoudt om te besteden aan je klanten.

Volledig ontzorgd zodat jij kunt groeien

Je kunt alle technische werkzaamheden volledig aan mij uitbesteden. Dat betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over al het technisch gedoe wat hoort bij online ondernemen. Je legt gewoon alles bij mij neer en weet dat het gedaan wordt. Dat geeft vrijheid en rust.

Behalve dat ik je alle technische problemen uit handen neem ben ik ook iemand die met je meedenkt en met wie je kunt sparren over de stappen die je wilt zetten. Hierdoor kun jij meer tijd besteden aan jouw klanten, kun je ook meer klanten helpen en dus meer omzet draaien en verder doorgroeien.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik sta klaar om je bij iedere stap in het online ondernemen te begeleiden.

Welke werkzaamheden kun je aan mij uitbesteden?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van werkzaamheden die ik voor je kan verzorgen. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Plan gerust een adviesgesprek in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

9

E-mailmarketing: Het volledig inrichten en beheren van jouw e-mailmarketingsysteem en het maken van nieuwe funnels, versturen van nieuwsbrieven ed.

9

Beheer en onderhoud website/leeromgeving: Ik verzorg back-ups en updates voor jouw website/leeromgeving zodat deze altijd veilig en up-to-date blijft.

9

Automatisering van processen: Denk aan zorgen dat klanten online kunnen betalen, automatisch een factuur en email ontvangen en dat de factuur automatisch in je boekhouding komt. Of inrichten van een online agenda waardoor klanten zelf een afspraak kunnen inplannen en deze afspraak automatisch in jouw agenda terecht komt.

9

Salespages bouwen: Ontwerpen bouwen van een nieuwe salespage voor jouw online aanbod

9

Weggever op je website zetten: Een formulier op jouw website plaatsen waar bezoekers hun naam en e-mail kunnen achterlaten en zorgen dat ze deze weggever dan automatisch toegestuurd krijgen en dat deze bezoekers op jouw mailinglijst komen.

9

Webinars: Het inrichten van jouw webinarsysteem en technische ondersteuning bij het geven van webinars.

Kan ik je helpen?

Het is best een grote stap om werkzaamheden binnen je bedrijf uit handen te geven. Daarom is het heel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de persoon met wie je gaat samenwerken.

Wil jij weten of ik de persoon ben waaraan jij het technische stuk met een gerust hart overlaat omdat je weet dat het goed komt?

Wij hebben een hele tijd met Linda samengewerkt met heel veel plezier.

Linda is iemand waar je altijd op terug kan vallen. Ze is heel precies in het opleveren van haar werk en levert altijd kwaliteit, dus je kunt echt op haar bouwen.

Ze heeft heel veel kennis en denkt mee in oplossingen. Dat geeft mij als ondernemer heel veel rust omdat ik weet dat het goed gebeurt.

Ze is een rots in de branding en echt een kanjer om mee samen te werken.

Danielle Leuvering

VA Business Academy

Linda is mijn steun en toeverlaat op gebied van online techniek. Zonder haar was het me niet gelukt om mijn bedrijf door te laten groeien.

Het meest belangrijkste wat ze me brengt is rust. Ik kan makkelijk in paniek raken van technisch problemen. Nu weet ik weet dat Linda altijd voor me klaar staat. Ze is betrouwbaar en levert altijd goed werk.

Daarnaast is ze ook gewoon een heel leuk en fijn mens. Ze is betrokken bij mij en mijn bedrijf en ik vind onze samenwerking heel waardevol. Dit gun ik iedere online ondernemer!

Yvonne Baars

Relaxed Moms

Voorheen haalde ik heel veel stress op mijn nek omdat ik dacht dat ik het allemaal zelf moest kunnen. Nu weet ik dat ik “problemen” over kan laten aan Linda. Ze reageert snel en de dingen zijn steeds weer piek fijn in orde.

Als een echte steun en toeverlaat werkt ze voor mij. Als ik terugkijk waar ik 3 maanden geleden stond en waar ik nu sta, dan kijk ik met grote verwondering naar de giga stappen die ik heb kunnen zetten.

Zonder Linda was ik vaker verzandt geraakt in stress omdat ik zoveel dingen uit moet zoeken.

Geraldine Cornelissen

Bewustzijnscoach

Mogelijkheden technisch support

5-rittenkaart

N

5 uur technisch support die je naar eigen wens kunt inzetten.

N

De uren van de 5-rittenkaart zijn 6 maanden geldig.

N

Geen vast aantal uren per maand dus je veel flexibiliteit.

N

Voor incidentele support bij alle technische werkzaamheden binnen jouw bedrijf.

Prijs € 399,- ex BTW

10-rittenkaart

N

10 uur technisch support die je naar eigen wens kunt inzetten.

N

De uren van de 10-rittenkaart zijn een jaar geldig.

N

Geen vast aantal uren per maand dus je veel flexibiliteit.

N

Voor regelmatige support bij alle technische werkzaamheden binnen jouw bedrijf.

Prijs € 749,- ex BTW

20-rittenkaart

N

20 uur technisch support die je naar eigen wens kunt inzetten.

N

De uren van de 20-rittenkaart zijn een jaar geldig.

N

Geen vast aantal uren per maand dus je veel flexibiliteit.

N

Voor intensieve support bij alle technische werkzaamheden binnen jouw bedrijf.

Prijs € 1399,- ex BTW

Wil je kennismaken of heb je vragen?

Het is best een grote stap om werkzaamheden binnen je bedrijf uit handen te geven. Daarom is het heel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de persoon met wie je gaat samenwerken.

Wil jij weten of ik de persoon ben waaraan jij het technische stuk met een gerust hart overlaat omdat je weet dat het goed komt?