fbpx
Selecteer een pagina

Waarom ik je wil helpen bij het opzetten van jouw online Business.

De afgelopen jaren heb ik meerdere bedrijven opgezet. Ik ben gestart met een eigen administratiekantoor samen met mijn vader, omdat ik daar mijn creativiteit niet in kwijt kon ben ik daarna een opleiding tot fotograaf gaan doen wat vervolgens resulteerde in een eigen fotostudio. Ik vond het super leuk om mijn eigen fotostudio op te zetten, ik bouwde mijn eigen website en zorgde dat het hele proces van bestellen en betalen geautomatiseerd werd. Toen dat allemaal zo’n beetje stond begon het weer te kriebelen en miste ik de uitdaging. Vanwege mijn persoonlijke passie voor gezonde voeding ben ik daarom begonnen met een opleiding tot gewichtsconsulent, allereerst naast mijn fotostudio, maar uiteindelijk leek het me wel een uitdaging om mijn eigen praktijk op te zetten. Ook bij deze praktijk vond ik het opzetten van mijn bedrijf eigenlijk het leukst en miste ik daarna de uitdaging.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging ben ik vervolgens gestart met het MPOP traject bij Simone Levie. In eerste instantie met het idee om een online leefstijl academie op te zetten, maar al snel kwam ik erachter dat dat eigenlijk helemaal niet was wat ik wilde. Ik vond het gewoon heel gaaf om een eigen online academie te kunnen bouwen en wilde gewoon heel graag leren hoe dat allemaal werkte.

Op dat moment dacht ik hoe gaaf zou het zijn als ik andere mensen kan helpen bij het opzetten van hun online bedrijf en daarbij zowel mijn technische vaardigheden, als mijn creativiteit en mijn ervaring bij het opzetten van bedrijven kan gebruiken? Wat ik het allerleukst vind om te doen zijn de dingen waar anderen bij hun bedrijf juist in vastlopen. Als ik iets wil en het lukt niet, dan ga ik net zolang door tot ik het toch voor elkaar gekregen heb en daar word ik alleen maar blij van. Terwijl anderen hierdoor juist hun focus verliezen en de flow kwijtraken.

Wil jij weten wat ik voor jouw online business kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een gratis skype sessie.

Wat zeggen anderen over mij?

Linda, is iemand aan wie je alles kan toevertrouwen. Ze voelt ook gelijk aan wat je nodig hebt. Ik zou niemand anders willen als VA. Daarnaast is Linda ook een heel mooi persoon met een hele mooie missie. Niks is voor haar teveel en de kwaliteit is top!

Leila Claassens

Feelgood Coach, Manifest your Dreamlife

Linda is enorm gepassioneerd in haar werk en staat altijd voor je klaar. Als ondernemer kan je enorm gestrest zijn, zeker als dingen niet lukken. Linda zorgt er alleen al met haar uitstraling voor dat je weer relaxed wordt. Ze zoekt net zolang totdat ze de oplossing heeft voor jouw ‘probleem’. Een enorme harde werker die gaat voor kwaliteit.

Susanne Staal

Expert in persoonlijke ontwikkeling, Susanne Staal

Contactgegevens

 

Linda Ammerlaan
Suyderhoflaan 21
3601 JK Maarssen
Tel: 0346 236006

Mail: info@lindaammerlaan.nl
Web: www.lindaammerlaan.nl

KVK: 30245413
BTW nummer: NL8198.35.262.B01