Gratis Website-analyse

N

Afgestemd op de behoeften van trainers en coaches die verder willen groeien met hun bedrijf.

N

Persoonlijk rapport inclusief praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt

N

Zoomcall om het rapport te bespreken inclusief opname

N

Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen zodat je website meer klanten oplevert.

N

Tips voor het verbeteren van de gebruikerservaring

N

Automatiseringsidee├źn om jouw bedrijf te laten groeien

N

Inclusief gratis snelheidscheck

N

Let op: Ik bied slechts een beperkt aantal Website-analyses gratis aan

Onderdelen Website-analyse

De website-analyse bestaat uit een zoomcall en een persoonlijk rapport inclusief concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Ik analyseer de website op de volgende onderdelen:

Strategie

Wat is het doel van je website en hoe worden bezoekers door je website geleid om dit doel te bereiken. Krijg inzicht in de gebruikerservaring, hoe gebruiksvriendelijk is jouw website?

Branding

Past jouw branding bij je merk- en kernwaarden en bij wat je wilt uitstralen?
Hierbij kijk ik ook naar het gebruik van designelementen zoals lettertype, kleurgebruik, vormen en fotografie.

Content

Hoe zorg je dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief in het bereiken van je doelgroep? Krijg feedback over je huidige content en suggesties voor verbetering.

Responsiveness

Is je website geoptimaliseerd voor alle apparaten en werkt de site overal even gebruikersvriendelijk? Ik controleer de responsiveness op desktop, tablet en mobiel.

SEO

Een goede inrichting van je website is belangrijk voor de resultaten in zoekmachines. Ik kijk naar de structuur van je website, de vindbaarheid en technische SEO onderdelen.

Snelheid & Veiligheid

Een snelle en veilige website is cruciaal voor het opbouwen van vertrouwen bij je bezoekers. Ik meet de laadsnelheid van je homepage en kijk of je website veilig is voor iedereen die hem bezoekt.

Voor wie is de Website-analyse geschikt?

N

Trainers en coaches die verder willen groeien met hun bedrijf, meer klanten willen helpen en meer impact willen maken.

N

Je hebt al een website die je zelf hebt gebouwd of hebt laten bouwen toen je met je bedrijf bent gestart. Maar laten we eerlijk zijn, deze website levert nog niet voldoende klanten op.

N

Je wilt advies van een professionele webdesigner over welke aanpassingen je kunt doen om de website te verbeteren.

N

Je wilt inzicht in hoe je jouw website strategisch kunt optimaliseren om de groei van je bedrijf te ondersteunen.

N

Voor jou is een website nu niet meer alleen een online visitekaartje. Je wil een website die klanten oplevert, waarbij zoveel geautomatiseerd is en die je eenvoudig zelf kunt aanpassen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Gesprek inplannen

Na het aanvragen van de website-analyse ontvang je een e-mail met een link naar mijn online agenda waar je direct een afspraak kunt inplannen.

Stap 2: Zoomcall

Tijdens de call bespreken we mijn bevindingen en krijg je waardevolle inzichten over hoe je jouw website kunt verbeteren. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Stap 3: Rapport

Na afloop ontvang je van mij een gedetailleerd persoonlijk rapport en een opname van de call zodat je alles op je gemak kunt terugkijken en lezen.

Stap 4: Aan de slag

Je kunt de verbeteringen zelf doorvoeren met behulp van het rapport. Je kunt er ook voor kiezen om het door mij te laten doen zodat jij je kunt focussen op je klanten.

Hi, ik ben Linda

Ik help ambitieuze trainers en coaches met het bouwen en optimaliseren van hun website zodat ze verder kunnen groeien en meer klanten kunnen helpen.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website je de vrijheid en flexibiliteit geeft om jouw creatieve ideeen tot leven te brengen.

Maar ik weet ook dat je jouw kostbare tijd het liefst besteedt aan jouw klanten en daarom zorg ik ervoor dat alle processen achter de schermen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden en zo gebruikersvriendelijk mogelijk zijn.

Ik bouw strategische websites met een duidelijk doel voor ogen. Zo wordt je website een directe vertaling van je boodschap, die bezoekers aantrekt en motiveert om de actie te ondernemen.

Kortom, mijn aanpak draait om strategie, flexibiliteit en het besparen van tijd. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat je website er niet alleen mooi uitziet, maar ook een onmisbaar hulpmiddel wordt voor de groei van je bedrijf.

Wil jij ook een gratis website-analyse

Ik bied slechts een beperkt aantal Website-analyses gratis aan, dus grijp je kans nu!